Beoordelingen van Pizzeria Fatta A Mano Utrecht

Recente recensies van Pizzeria Fatta A Mano Utrecht

5 sterren na 374 reviews

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker lasagna van Fatta a Mano met lekker vers brood en boter !

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goede pizza, snel bezorgd!

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren ruim een uur te laat. Even gebeld maar pizza's waren onderweg. Wel lang denk ik want de pizza's waren bijna koud ! Kaas was al weer gestold!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur moeten wachten op bestelling. Na ruim een uur besteld en gevraagd waar het bleef. Bestelling lag toen al klaar. Al met al een pizza gegeten die half lauw was en een uur klaar was. Jammer wel. Voorlopig niet meer.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza’s, goed warm, redelijk op tijd bezorgd.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alweer een heerlijk knapperige en niet te vette pizza. Heerlijk

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd en super snel bezorgd.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza pollo speciaal die ik had besteld was redelijk lekker. Helaas duurde de bezorging ruim anderhalf uur.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, mede door de verrukkelijke tomatensaus. Wel jammer dat we een half uur langer moesten wachten dan aangegeven: pizza was er anderhalf uur na bestelling. Maar we mogen niet klagen: ze waren heerlijk warm; de temperatuur die je normaal alleen in een restaurant op je bord krijgt!

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was voor mij helaas de laatste keer dat ik bij jullie bestel. Vorige recensies van mij waren ook niet lovend. Pizza’s zijn of koud of aangebrand aan de onderkant. De pizza’s worden slecht gesneden waardoor de pizza punten scheuren. Erg jammer want jullie waren de beste van Utrecht.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb voor de eerste keer besteld bij Fatta A Mano - en het is zeker niet de laatste keer geweest. Ik heb ontzettend genoten van de super lekkere pizza! En de bezorging was ook helemaal top. Een aanrader!!

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na de 2e keer bestellen nog steeds de conclusie dat dit de lekkerste pizza's zijn!

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

PIZZza was heerlijk warm en op afgesproken tijd. Helaas blikkje Fanta was vergeten. Bezorger bood excuses aan en wilde naleveren. Dit vonden wij ook weerniet nodig,zeker omdat de Fanta gratis was.

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s!

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's van Fatta a Mano zijn altijd lekker, goed belegd en warm als ze worden bezorgd. Ook de pastas vallen goed in de smaak. Bezorging is altijd netjes, super goed op tijd, beleefd en vriendelijk. Blijf hier altijd bestellen, voor mij geen andere pizza's meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2e keer Calzone besteld en 2x een heerlijke Calzone gehad. Net op tijd bezorgd. Ik weet waar ik pizza's moet bestellen.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was m’n eerste bestelling hier en zeker niet de laatste. Gewoon goed en lekker!!👍👍

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gegeten opnieuw, pasta goed verwarmd ook!! Korte wachttijd. Zeer goed.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd perfect! Thanks.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's nu voor tweede keer besteld en nu ook weerheerlijk. Goed belegd en warm. Voor ons een blijvertje. Toppie!!

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best pizza and paste ever for such an amazing price! Very quick delivery. We love you, guys. Have a beautiful day

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De allerbeste pizza's

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's, bezorging zelfs eerder dan aangekondigd. Had ze willen afhalen. Staat wel op de deur, wist niet hoe dat aan te geven op de website.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgt, goed warm en heerlijke pizza's gegeten.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s waren wat te hard gebakken en de bodem was vrij droog. Sommige hadden een zwarte rand die niet te eten was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere pasta. We kregen er enorm veel brood bij. Dat was lekker maar iets minder was ook genoeg geweest (we moesten nu iets weggooien helaas)

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Pizza van de stad! Altijd vriendelijk personeel. Aanrader!!

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten zoals gebruikelijk lekker, alleen hadden wij bij de pasta spaghetti besteld maar kregen penne. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza’s

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd heerlijk

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Warm geleverd en praktisch op de aangegeven tijd bezorgd. Twee pizzas besteld waarvan één iemand het een van de lekkerste pizzas in tijden vond en de ander zei dat ze lekkerder had gehad. Maar beide konden zich vinden in de 4 sterren

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snel, zoals altijd.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en snel!

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's voor een goede prijs. Nette bezorging en makkelijk besteld via de duidelijke website.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s!

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik eet hier altijd de calzone want die zijn gwn perfect!! Ook de pizzas zijn hier heel goed, lekker veel topping en hele lekkere hoeveelheid kaas. Ook de bodem is fantastisch. Ik heb mn vaste pizzatent hier gevonden

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 15 min twee pizza’s bezorgd met twee gratis blikjes drinken. Top service!!!!

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's en goede communicatie. Ik had er 12 besteld en die moesten echt op tijd worden bezorgd, dat is meer dan geslaagd. Bedankt!

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza alleen duurde het 1.45 uur voordat de twee pizza's er waren. Dit is wel erg lang

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker, alleen jammer dat we niet de pizza kregen die we besteld hadden. Heb het niet gemeld ,omdat het heel druk was en geen zin hadden om nog een uur te wachten.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellente en snelle bezorging

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s, onze favoriet in Utrecht!

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Calzone Shoarma was erg lekker, via de mail werd 1 uur bezorgtijd aangegeven, klopte precies ;)

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en super lekkere pasta! Ik ga zeker vaker bij jullie bestellen 👍🏽

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza kwam erg lauw aan en was daardoor niet meer krokant. De smaak was wel goed. Verder wel prima verzorgd met onder andere een bakje parmezaan voor over de pasta.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, goed van smaak en lekker warm!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!😍

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizzeria van Hoograven

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza voor weinig, een gratis frisdrank erbij én aardige bezorger - precies op tijd. Ik ben fan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De heerlijkste pizza's! Vooral de goedgevulde calzone tonno is bij ons favoriet.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza woensdag 20 mei besteld voor kwart voor acht. Bezorger kwam om half zeven, toen mijn vriendin nog niet thuis was. Bezorger met pizza's weer vertrokken en was om tien voor acht terug. Met hete, lekkere pizza's. Wat wij wel zouden waarderen is als de ingrediënten wat meer verdeeld worden, beetje à la quattro stagioni. Dan heb je wat meer smaakvariatie.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te gek lekkere pizza's en heerlijke teramisu, spijt dat ik geen tweede had besteld. Yummie

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en calzone (tonno)! Alleen hadden we deze keer geen drankje erbij.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en zeer goede kwaliteit zoals altijd. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd en voor de deur. Pizza warm en goed belegd. Een prima pizza!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte pizza. Niets op aan te merken. Gewoon perfect.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aan de late kant met bezorgen en helaas de gratis cola vergeten. De aardige bezorger bood aan om de volgende keer 2 gratis cola toe te voegen. Wel hele lekkere pizzas!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteid

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel maar helaas een foutje, we kregen een gewone pizza salami en geen pizza basilicum. Wel super lekker!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer top!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza werd bijna twintig minuten te vroeg bezorgd. Gelukkig waren we thuis.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten! En nog goed warm en goeie smaak, word netjes opgelet als je wat extra's wilt. Dankje weer!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, lekker en snel :)

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wederom een heerlijke lasagna en keurig op tijd bezorgd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke en rijkbelegde pizza en prima op tijd bezorgd. Klein minpunt: pizza's niet echt heet!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super tent! Altijd super pizza’s, snelle en vriendelijke bezorging en ook goed geprijsd. 100 punten

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekkere pizza, vaak een gratis drankje erbij. Top service!!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekkere Italiaanse pizza.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk en snel bezorgd. Fijn om zelf extra groenten toe te kunnen voegen!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was superlekker. We zullen zeker vaker bestellen! Bezorging was sneller dan gezegd in de bevestigingsmail, dus helemaal top. Een puntje was wel dat er iets mis ging op de website met bestellen. We hadden de eerste twee pizza's gekozen en een was zichtbaar, maar er stond wel (2items) dus wij dachten dat er geen probleem was. Nog een pizza toegevoegd en besteld. We hebben de bestelling niet meer gecontroleerd, dus dat was ook onzeker fout. Maar op de bon stonden echt maar 2 pizza's. En we voor 2 pizza's. Volgende keer zullen wij ook beter opletten, maar maar misschien is er iets mis met het bestellen op de website?

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging en de pizza was weer superlekker!!

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede pizza's, vers en op tijd gebracht.

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd top!!

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd snel, gloeiend heet en lekker!!!

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, maar als je bedenkt dat wij in de hoek wonen valt het tegen dat der pizza niet echt warm meer is...

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd. En ook erg snel geleverd dit keer!

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste pizza's van Utrecht! De calzone tonno is bijvoorbeeld heerlijk.

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekker en snelle service!

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een fijne pizza en snel op tijd warm bezorgd.

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was prima. Bezorgen duurde echter bijna twee (!) uur, dus dat gaan we zeker niet meer online doen (voortaan gewoon bellen of zelf afhalen). Alle begrip dat het druk kan zijn op vrijdagavonden, maar laat het dan in ieder geval van te voren weten.

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Super lekker en super snel!

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk & snel. Bestel hier vrijwel altijd, en 99/100 keer naar wens.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, heerlijke pizza's die rijkelijk belegd zijn!! Beste Pizzaria van Utrecht!

, 19-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we gewend zijn van fatta a mano, hele lekkere pizza die mooi op tijd en goed warm was. Bedankt weer!

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele goede pizza’s. Dunne bodem en goed belegd. Bestel zeker weer.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en supersnel

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was top, maar de tiramisu was nog bevroren...

, 06-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de pizza lauw en was de vulling niet gaar

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima pizza. Echter jammer van de enkele plakjes verse tomaat op de pizza en het ontbreken van de basilicum.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas ging er iets mis met het bestellen, want ik kon volgens de site gewoon twee tiramisu laten bezorgen maar blijkbaar moet je daarvoor een hoofdgerecht erbij nemen. Daardoor was het uiteindelijk erg laat, alhoewel ze zeer snel waren na het bijbestellen van een hoofdgerecht! Wat wel echt jammer was is dat we een calzone zonder olijven en artisjokken hadden gevraagd, maar beide er wel op zaten (misschien te gehaast de deur uit gegaan?). Verder was de calzone heel erg vettig, het droop er uit en de bodem werd er zompig van. Hierdoor hebben we er helaas niet van kunnen genieten. Normaal altijd heel lekker lekker, dus daarom 4 sterren. Hopelijk gaat het de volgende keer beter :)

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed, snel en precies op het aangegeven tijdstip

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super chille gasten en pizza

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's!

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

.

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren een beetje lauw, en hadden duidelijk onderop gelegen. De dozen waren ingedeukt en de pizza's aan de deksel vastgeplakt. Puntje van aandacht bij de bezorging!

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's. Ze leken allemaal wel wat op elkaar, maar waren erg lekker. Bezorger was 10 minuutjes te laat, maar dat was prima.

, 22-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super goede pizza’s, bezorging aardig gasten en altijd netjes binnen een half uur en soms sneller!

, 15-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

:-)

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top pizza

, 08-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Doos met pizza was geplet, dus ik kon de kaas van de binnenkant schrapen. Ondanks dat een prima pizza en waar voor mijn geld.

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza's van Utrecht naar mijn mening

, 26-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en snel bezorgd!

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

FANTASTISCH eten en snelle bezorging! Vanaf nu ben ik een vaste klant!

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

erg lekker

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste Pizza uit Utrecht!!! Top bezorging ondanks ongebruikelijke tijd toch op tijd de bezorging. KLASSE en ga zo door!!!

, 17-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s waren te kort in de oven geweest, nog slap en niet lekker. Helaas.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goede pizza en altijd heel snel bezorgd

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Was anders dan normaal.. had pizza shoarma besteld maar de shoarma was amper te vinden er zat echt teveel kaas op om er van te genieten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

It's my second order. The first one was great, tasty pizza and fast delivery. Unfortunately on this second time I did`t receive my order.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza's en precies op tijd klaar.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging! De pizza’s waren goed belegd, dunne bodem en heerlijk van smaak! Wij komen zeker terug!

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Super pizza’s, super service; echt een aanrader! Echte Italiaanse kwaliteit en altijd super snel klaar.

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, grote keus uit verschillende maaltijden en super kwaliteit 👍👍

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke echte Italiaanse pizza’s. Aanrader!

, 21-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza(s) top. De pasta,s misschien iets meer saus. Lekkere smaak lekkere spaghetti je blijft ervan eten....:)) Ook super de broodjes met de kruidenboter en cupje strooikaas. Fattaamano nummer 1.

, 21-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was lekker en warm. Op tijd bezorgd binnen 45 min.

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke pasta’s Snelle bezorging!

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk, op tijd en warm geleverd, en betrouwbaar.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste pepperoni pizza's van Utrecht. Deze grote eter heeft voldoende aan 1 pizza.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima....precies op tijd! Lekkere pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slechtste ervaring ooit met Fatta a Mano. Door een stroomstoring deed mijn deurbel het niet, dus is de bezorger weer vertrokken (toen wachtte ik al 50 min. op mijn pasta). Ondanks het feit dat ik verplicht mijn telefoonnummer had opgegeven. Vervolgens duurde het weer 45 min. voor het eten (lauw) bij mij aan kwam en moest ik 2,50 extra betalen voor de bezorgkosten! Ik ga nooit meer hier bestellen. Klantvriendelijkheid was zeer ver te zoeken.

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's! Snel gebracht.

, 05-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snel bezorgd door vriendelijke bezorger. Het eten is altijd goed warm, en lekker!

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging. Prima pizza. Iets teveel beleg op de vier kazen pizza.

, 30-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's. Snel bezorgd.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, goede service en snelle bezorging. Wat wil je nog meer.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Pizza was lekker. Echter ik was er al 5 min. Voor de afhaaltijd en toen stonden de pizza's al klaar, ik vond mijn pizza ook niet erg warm meer.

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zal hier nooit meer in mij leven bestellen

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was weer heerlijk, maar de tonijnsalade was een zuinig klein bakje voor het geld en de beloofde olijven en uien zaten er niet eens in. Tegenvallertje

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel en smaakt goed

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en heerlijke pizza!

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een woord: altijd perfect! Bestel regelmatig en altijd alles lekker en goede service!

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede pizza's. Fijn ook dat ze niet te zout zijn. Wij zijn fan.

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden voor een event 30 pizza's besteld en deze zijn heel netjes op tijd geleverd! Ook met de communicatie vooraf ben ik erg blij mee. In de auto onderweg naar ons event waren er wat pizza's gesneuveld, wat natuurlijk kan gebeuren... En toen werd er meteen gezegd dat ze wel 6 nieuwe zouden brengen. En binnen no-time hadden we inderdaad weer 6 nieuwe pizza's! Top service!

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgelopen week hebben wij pizza's besteld voor de deelnemers aan een opleiding van onze hogeschool. De pizza's zijn keurig op tijd bezorgd en waren erg smakelijk. Ook het telefonisch contact om de pizza's te bestellen was erg prettig. Hartelijk dank hiervoor.

, 30-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Zeer goed gevulde calzone🤩🤩

, 30-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Flesjes fridrank besteld, maar blikjes gekregen.

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Heb tot op heden nooit niet lekker gegeten bij Fatta a Mano. De pasta's en calzones worden geweldig bereid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

prima de luxe, variatie in pizza's en calzone voor elk wat wils.

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 14-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker!

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere Pizza's, vooral niet te zout. Bezorging is meestal vrij snel, nog maar een keer langer dan 30 min hoeven wachten.

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere pizza, goed belegd en snel bezorgd.

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza erg goede kwaliteit, lekker dunne bodem, goed doorbakken en ruim belegd. Aardige bezorger.

, 23-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer eventjes geleden. Was weer top snelle bezorging en goed heet.

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super Pizza, goed warm, op tijd, salami (van die rooie😛) mag een andere worden. Maar ik ga zeker weer bestellen bij handgemaakt👌🏼

, 20-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere pizza. Ook goedgevulde calzones. Deze waren alleen iets te zwart op de bodem.

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd erg tevreden over de pizza’s, alleen vandaag was mijn afgehaalde pizza koud. Moest snel Door, anders was Ik teruggekomen voor een nieuwe

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was iets te laat maar ter compensatie 2x een lekkere tiramisu gekregen. De calzones waren zoals altijd overheerlijk.

, 17-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik had op zaterdag 13-7 een pizza besteld voor een vooraf vastgestelde tijd. Toen ik de pizza ging ophalen, was deze echter al zeer afgekoeld en heb ik hem thuis op moeten waren. Nadat ik dit in een beoordeling had aangegeven werd ik teruggebeld en is mij een gratis pizza aangeboden. Dit vind ik heel klantvriendelijk! Deze pizza heb ik woensdag 16-7 opgehaald en deze was het resultaat een heerlijk warme pizza waar ik toen ik thuiskwam direct van kon smullen. Dank voor de klantvriendelijkheid!

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza van Utrecht

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorgtijd, ik hoorde de bel gaan had niet verwacht dat het fattaamano was, echt zo snel

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super Pizza's! handgemaakt met verse ingrediënten. Hier zouden vele een voorbeeld aan kunnen nemen. Aanrader!

, 02-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was bij aankomst tussen lauw en heet in, maar nog wel goed eetbaar. Pizza en lasagna zelf waren lekker. Bezorging was iets later dan gevraagd, maar nog acceptabel, en de bezorger was vriendelijk.

, 20-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere dunne bodem en iets cryspy rand. En het belangrijkste: de bodem was NIET nat van het vet.

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pasta was overkookt. Paprika en kaas zat er niet bij terwijl dat wel besteld was.

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blijft een topper deze Pizzeria! Pizza’s zijn superlekker. Communicatie per mail dat bestelling is ontvangen, een mail met verwachtte bezorgtijd en een mail dat de pizza onderweg is. Briljant.

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, op tijd klaar!

, 13-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kortingscode werkte niet, Maar ze hebben het met mij zeer goed Opgelost Bezorging was zeer correct en vlug Daarom 5 sterren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pasta was lekker maar de kaas was vergeten terwijl dit wel expliciet vermeld was.

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke eten, goed belegde pizza, snelle service en vriendelijke bezorging. Echt een aanrader!!

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Officially: best pizza in Utrecht! Our favourite is Pizza Mozzarella (with salami and basilicum) ❤️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer genieten!

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza en uitstekende lasagna. Bestelling stond keurig klaar bij ophalen. Top!!

, 14-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goeie pizza's met verse ingrediënten. Aanrader wat mij betreft!

, 09-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastic service & great pizza!

, 08-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, rijk gevuld! Bezorging was snel en met twee gratis blikjes cola. Goed bezig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's. Warm en sneller bezorgd dan verwacht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer helemaal top. Lekkerste pizza's van Utrecht!

, 16-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en goed warm. Pizza's waren weer super. De Pasta viel wat tegen Pasta Polo met kipfilet was niet met kipfilet maar met kipgehakt ! was wat droog en weinig saus de smaak was daar aantegen wel okay de Spaghetti was dunner dan de vorige keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's. Mooi dunne en krokante bodem en erg goed belegd.

, 10-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top...

, 10-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en lekkere pizza's!

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd goede pizza's voor een eerlijke prijs (bij afhalen)!

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en supersnelle bezorging. Gratis drinken erbij gekregen. Echt top!!!!

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Korst kon knapperiger. Bezorging was ruim op tijd.

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Constante kwaliteit voor een eerlijke prijs op een ambachtelijke manier gemaakt. Wat wil je nog meer.

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed!! Bedankt

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was heel snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Dat waren weer lekkere pizza’s!

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's Vriendelijk personeel

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's en ook erg lekkere tiramisu

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top en lekker snel!! Tot volgende keer

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd geleverd. Het eten was goed en ook goed warm.

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, vlot en vriendelijk bezorgd. Wij zijn fan.

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelde pizza was lekker, goed gevuld en super snel gebracht. Heel tevreden:-)

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede pizza's lekker belegd en vooral goed warm

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk snel bezorgd door een vriendelijke bezorger, prima belegde pizza's en dus tiptop in orde!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed! Lekkere pasta’s en tiramisu!

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weinig beleg

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Precies op tijd klaar. Fijn! Op een pizza spinazie zou wel meer spinazie mogen

, 27-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke goed belegde knapperige pizza!

, 26-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was echt een zeer goed belegde pizza! Heerlijk en supersnel bezorgd

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

19:57 besteld 20:10 in huis. Top service

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk pizza's, uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en vriendelijke, hardwerkende mannen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gebruikelijk, snelle levering en lekkere, warme pizza

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima pizza, en afhalen voor 7 euro is ideaal. Let op: Pinnen niet mogelijk.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, warme pizza, en erg lekker!!

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s, op tijd klaar en zelfs nog even bij mij thuis bezorgd. Goede service

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en snel bezorgd!

, 31-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie pizza razendsnel bezorgd!

, 31-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via een vriend, Youssef ? Smaak erg lekker en snelle levering.

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

great pizza, and very fast delivery!

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk pizza's gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke lasagna, lekker brood met kruidenboter er bij en keurig op tijd op bestelling klaar. Top!

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en goed van smaak. Aanrader

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza, klaar op het afgesproken moment, niet duur

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza en aardige bezorger

, 19-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top !

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Goede pizza's, goed belegd en snel klaar. Heb afgehaald en de prijs was heel schappelijk. Ik bestel hier zeker weer.

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza's met goede bodem

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Good timing for 6 pizzas, excellent taste as always

, 23-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende pizza's, ruim belegd voor een zeer schappelijke actieprijs (6 euro per stuk) omdat we ze zelf kwamen halen

, 23-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en heerlijke pizza’s!!

, 22-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza super. Pasta's lekker en heet. Salade viel wat tegen klein bakje. Goeie Pizzeria.

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke pizza!

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer top

, 01-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Dat waren 2 lekkere pizza's!

, 30-10-2018

Kwaliteit:

Rating

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super snel bezorgd, zelfs de pasta’s zijn goed!

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Pizza online besteld binnen een minuut. Stond precies op tijd en warm klaar toen ik hem kwam ophalen. Heerlijk gegeten. Goed gedaan!

, 12-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Pizza's zijn altijd erg lekker hier!

, 10-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch zoals altijd. Geweldig!

, 10-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza, goede service en prijs

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima pizza's en pasta's, de nieuwe favoriet bij de kinderen. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was iets te laat maar de bezorger verontschuldigde zich netjes en aan de telefoon was men enorm vriendelijk. Daarnaast is de pizza altijd goed.

, 05-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Cola vergeten, lekkere pizza

, 03-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller dan ik verwacht had, werd goed op de hoogte gehouden en zoals altijd lekker!

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker goed gevult de calzone was heerlijk

, 25-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en snel geleverd???

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza's en vriendelijke bezorging! Ik bestel hier iedere keer, mijn absolute favoriet.

, 17-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veruit de beste pizzeria in Utrecht. Altijd 10/10.

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd wahed goede pizza broertje. Bezorger was teringschnell, iba3esh achter die man ofzo. Blijf strijden!!!

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

, 09-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was heerlijk

, 29-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ja was gewoon keigoed jong! Kei snel kei lekker en gratis drankie bij mijn pizza. Godnondejus goeie tent!

, 28-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel kaas, weinig beleg en slordig verdeeld.

, 20-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was op tijd en wat opviel is dat de bezorger een hele vriendelijk en beleefde bezorger was. Goede service en lekker eten.

, 16-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza en snel bezorgd!

, 12-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza goed gebakken en pasta was heerlijk

, 11-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, snel en vriendelijke bezorger. Zoals altijd :)

, 05-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd perfect bij Fatta A Mano! Lekker eten en prima kwaliteit, en altijd snel geleverd. Een favoriet bij ons in huis!

, 03-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

beste pizza van utrecht !

, 03-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Gewoon goed

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind jullie pizza's heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza

, 14-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s gegeten

, 07-06-2018

Kwaliteit:

Rating

awesome pizza, friendly staff, perfect service!

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza, vlotte service

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s waren heel lekker maar helaas zat er geen extra chorizo op wat wel besteld en betaald was.

, 18-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pasta pollo was super lekker en snel bezorgd! Ook eindelijk een alcohol vrije tiramisu! Heerlijk van genoten.

, 16-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's, supersnel klaar en vriendelijke mensen!

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld. Calzone was lekker maar pizza Margarita met chorizo was erg vet en smaakte 'nep'. Gratis drankje was beloofd maar vergeten. De bezorger bood nog wel aan om dat te gaan halen maar dat hoefde niet. Pizza netjes precies op tijd bezorgd, dat wel. Misschien bestel ik nog wel eens, maar dan wel een andere pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding en ik kreeg eeen heerlijk colaatje bij het wachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker en snel bezorgd. Lievelings pizzeria!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Erg smakelijke gerechten, altijd op tijd klaar met leuke extra's zoals broodjes en parmezaanse kaas. Goede prijs - kwaliteit en fijne bestelsite. Zeker een aanrader!!

, 06-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelde 4stragiome. Prijs kwaliteit vijf sterren. Bezorging op de minuut

, 05-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, smaakt goed en lekker veel. Bezorging was ook top

, 05-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza goed warm en snel bezorgd

, 04-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker eten. En de beste prijs kwaliteit verhouding in Utrecht durf ik wel te zeggen.

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza en pasta was weer top. Snel bezorgd en goed warm. Had bij de 2x pasta,s spaghetti aangeklikt kreeg 1xspaghetti en 1xpenne kan gebeuren. De beste pizzas en pasta s van Utrecht.

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's en heel aardig personeel.

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

De smaak is goed alleen wel heel weinig ingrediënten op de pizza..meer saus ...

, 24-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima pizza's. Niet te zout. Kinderen vonden hem ook heerlijk. Zij vinden het jammer dat er op erg veel pizza's champignons zitten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn eerste bestelling bij Fatta A Mano was meteen volle bak 10 pizza's. Ze werden echt stipt op tijd gebracht, dampend uit de oven (we wonen een paar straten verderop, dus dan is dat goed te doen :) ), met meteen een paar blikjes frisdrank on the house. Pizza's waren erg lekker, niet te zout, smaakten inderdaad goed vers. Vooral de mozzarella tomaat pesto was echt een dikke hit. De keuze aan pizza varianten is enorm, maar wordt nergens plat (geen zestig soorten vlees op 1 pizza onzin) een ruime keus aan smaakvol belegde vegetarische pizza's. Eén persoonlijk puntje is dat ik de deeg nog een beetje brodig vind, mag naar mijn smaak iets luchtiger. Maar da's het enige. Fatta A Mano is bij deze ons vaste pizza adres geworden!

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker en snel

, 05-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel smaakvolle lasagne, broodjes er gratis bij geleverd, salade ook op orde.

, 04-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en calzone. Ongevraagd frisdrank erbij gekregen. Snelle en nette bezorging.

, 01-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer kwalitatief een goede pizza en salade. Keep up the good work

, 27-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's! Heb in de afgelopen jaren heel wat pizzeria's in Utrecht geprobeerd, maar nooit de beste gevonden. Tot ik bij Fatta A Mano terecht kwam. Beste pizza van Utrecht! Knapperige korst, heerlijke tomatensaus, zachte kaas. Sinds ik deze pizza's bestel, eet ik ze elke maand. Aanrader!

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Zeer vlotte service, heel betaalbaar. Pasta met diverse extra ingredienten mogelijk.

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke zalmpasta! Snelle bezorging en het eten was goed warm. Ik ga hier zeker nog een keer bestellen ?

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bodems waren aan de zachte kant en er zat teveel kaas op. Overige beleg was prima.

, 23-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizzas en precies op het gewenste tijdstip bezorgd, helemaal top!

, 17-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd vlot geleverd, maar er was 1 probleem. Alle ingrediënten waren naar 1 kant gevallen. Gebeld en snel weer een nieuwe gekregen met heel veel excuses. Mijn zoon vond het lekker, alleen er was geen drinken bij

, 16-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de nodige tegenslagen, bezorgden ze een heerlijke en warme pizza en een zalige spaghetti bolognese. Voor het lange wachten kregen we wat extra blikjes drinken. Toen bleek dat de bezorging wat later zou zijn, werd ik netjes gebeld. Prima service wat mij betreft!

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Gewoon echt lekkere pizza's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor het eerst bestel hier. We hadden shoarmapizza, calzone shoarma, en pasta bolognese met spaghetti. De saus bij de pizza en calzone was apart wat we heel fijn vinden. We kregen frisdrank en broodjes met kuipje kruidenboter en kaas er ook bij. Het was echt heel leer, het was allemaal heet toen het kwam. We kunnen er 2 dagen van eten.

, 07-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was ruim op tijd warm en erg smakelijk!!

, 01-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel bezorgd

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza’s, snel bezorgt! Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza, snel bezorgd en was goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s. Ik was vergeten om de gratis drankjes erbij te zetten (actie) en werd hier door de pizzaria zelf over terug gebeld. Kwamen 15 min later met een nabezorging. Erg fijn en vriendelijk personeel! Bedankt, we bestellen zeker opnieuw.

, 20-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een hele lekkere pizza gekregen. Je krijgt een mailtje met de verwachte bezorgtijd. Ik kreeg zelfs een telefoontje toen de bezorger wat later zou komen (slechts 10 minuutjes). Erg netjes en ook nog eens een hele vriendelijke bezorger.

, 20-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere penne arrabiata besteld! Zeer pittig maar heerlijk. Had van mij iets meer tomaat/saus in gemogen maar prima gerecht! Snelle bezorging en gloeiend heet. Ook de broodjes met kruidenboter lekker vers en warm nog! Voor herhaling vatbaar:-)

, 16-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg snelle bezorging (vanaf het moment van bestellen 20 minuten), goede dunne bodem, grote pizza en rijk belegd.

, 09-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede bodem en niet te zout.

, 09-02-2018

Kwaliteit:

Rating

, 06-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, snelle bezorging 10/10

, 05-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere grote en warme pizza. Goede bezorging!

, 01-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere en grote pizza, helaas een beetje lauw maar verder prima!

, 18-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza en super snelle bezorging!

, 16-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pasta kwam in een veel grotere portie dan ik had verwacht. Kon er twee keer van eten. Van de salade had ik niet veel verwacht, maar ook dat was qua hoeveelheid prima. En beiden smaakten me goed!

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende pizza!

, 13-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen jammer dat er gepromoot word met gratis blikje drinken bij de bestelling en dat deze vervolgens niet meegeleverd wordt.

, 12-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Perfecte bodems, goede smaak en ook niet duur. Prijs/kwaliteit is goed. Super beleefde bezorger en zelfs iets voor de aangegeven bezorgtijd bezorgd. Echt top! Wij gaan vaker bestellen.

, 12-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Twee pizza's besteld om af te halen, bestelling via internet ruim van te voren gedaan, de pizza's staan klaar op de afgesproken tijd, helaas drankje vergeten. Pizza's smaakten goed.

, 11-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was er snel en de pizza was prima. Was een actie met gratis drinken alleen dat niet gekregen.

, 10-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was lekker, bezorging wat later door drukte maar wel met excuses en vriendelijke bezorging. Goede eerste ervaring.

, 09-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's! Lekker krokante dunne bodem en verse ingrediënten. Aanwinst voor de wijk!

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere pizza’s. Fantastische prijs/kwaliteitsverhouding. Zowel bij afhalen als bezorgen. Maar ga vooral s afhalen. Leuk te zien hoe je eigen pizza’s voor je ogen worden klaargemaakt.