Beoordelingen van Pizzeria Fatta A Mano Utrecht

Recente recensies

5.0
Alex
gisteren

Fatta a mano, maakt van pizza eten een feestje 👍

Mart
15 mei 2022

Snelle bezorging, goede pizza. Volgende keer weer

jeroen
14 mei 2022

Lekker man!

Jasmijn
12 mei 2022
H
7 mei 2022

Zoals altijd snelle bezorging, lekker warme eten

Laurence Brouwer
7 mei 2022
Aad
6 mei 2022

3 pizza's besteld en die werden na 20 minuten afgeleverd. Gewoon prima!

Bv
5 mei 2022
Tommas
1 mei 2022
Sharon van Dijk
30 april 2022

De pizza’s waren lekker en het werd snel bezorgd.

John
28 april 2022

Heerlijke pizza's en erg snel bezorgd op koningsdag. Kortom aanrader om hier pizza's te bestellen.

Sandra
26 april 2022

Wij bestellen heel vaak en het is altijd super lekker. Bedankt daarvoor!

Michaël
23 april 2022

Altijd lekkere pizza's en super snel bezorgd. Top zaak dit!!

M
23 april 2022
L
21 april 2022

Lamsvlees risotto besteld. Het was GEEN risotto. Het was rijst met vlees en heel erg zout. Een teleurstelling, jammer genoeg.

Willem van der Veer
18 april 2022

Op zondag bezorgd binnen het uur. Klasse. De pizza 🍕 Calzone mag de volgende keer wel wat groter en beter gevuld. Lijkt wel of de pizza's kleiner en duurder worden. En als het kan de juiste frisdranken bij de bestelling.

Nienke
18 april 2022

Lekker eten en vriendelijk personeel!

Mariecke
18 april 2022

Tot nu toe altijd tevreden geweest maar vandaag was het niet goed. Dat de bestelling te vroeg afgeleverd word is prima, maar zorg dan ook dat hij goed afgebakken is! Nu een zachte, half rauwe pizza. Extra rucola betaald en gevraagd om fatsoenlijke hoeveelheid (liet nog wel eens te wensen over) in plaats daarvan een klein hoopje spinazie/veldsla. Voorlopig even geen Fatta meer.

Marja T
13 april 2022

Er zaten helaas te weinig stukjes salami op de salami pizza. Mocht die naam niet hebben en kruiden heeft de kok ook niet gevonden in zijn keuken. De tonijn pizza was lekker.

Sureyya
13 april 2022

Altijd optijd en warm! Super jongens

Jeroen Dekker
12 april 2022

Zou gratis cola light krijgen, gevraagd aan de bezorger en die zou terug komen met mijn blikje maar ik wacht nog steeds. Kreeg geen sorry of excuses. heel jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brechje
10 april 2022

Pasta leek opgewarmd en was te lang gekookt. Ik heb het weggegooid. Niet goed voor een Italiaan...bezorging was echter snel en heel vriendelijk

Eddy Folkers
9 april 2022

T'was heerlijk, alleen had ik er voor één euro artisjokken bij besteld maar die waren er niet bij gedaan. Verder heel goed. Eddy

Kaiyi Ye
8 april 2022

Taste good,!

Anna
7 april 2022

Ook deze keer weer erg genoten van een heerlijke pizza! Zoals altijd: snel geleverd! Top! Dit kan beter: Op de 'Pizza spinazie' lag best weinig spinazie...

Franca
5 april 2022

Prima eten!

Maaike
3 april 2022
Willem van der Veer
3 april 2022

Uitstekende pizza 🍕, heerlijke salade 🥗. En snel bezorgd. Tot de volgende keer 👌🏽

Willem van der Veer
3 april 2022

Wederom snel geleverd, en dat voor een zaterdag. Uitstekende pizza's 🍕, goed belegd. Volgende keer graag blikjes frisdrank ipv flessen. De bestelling is voor verschillende afdelingen. Tot de volgende keer 👌🏽

Jos Wijngaarden
2 april 2022

Heerlijke versgemaakte pizza met verse ingrediënten en altijd vlot bezorgd.

Laurens
31 maart 2022

Goeie pizza. We kregen alleen wel 1 verkeerde pizza.

Willem van der Veer
31 maart 2022

Pizza's werden binnen een half uur bezorgd. Zoals altijd uitstekend van smaak en kwaliteit. Tot de volgende keer 👌🏽

Daniëlle
29 maart 2022
Familie Okhuijsen Kropmans
27 maart 2022

Heerlijke pizza weer! Zo lief dat er drankjes gratis bij gebracht worden wanneer je direct bij de website besteld, en heel vriendelijke bezorgers, zo fijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
27 maart 2022

Pizza top. Bezorging netjes op tijd. Herinnering aan mezelf: gorgonzola bij shoarma is het toch niet helemaal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
27 maart 2022

Weer overheerlijke pizza en calzone

Thijs
26 maart 2022

Hele lekkere pizza. Goeie bodem! Komt wel af en toe voor dat ze de pizza niet helemaal aansnijden voor hij de doos in gaat. Ach, snijd ik hem zelf naar wens!

Hans
26 maart 2022

Sinds lange tijd weer eens twee pizza's besteld. En waren weer als vanouds heerlijk, goed belegd en heerlijk warm. Ook bezorging was weer perfect. Kortom een aanrader.

Maaike
23 maart 2022
Anna
21 maart 2022

Heel lekkere pizza met veel beleg. Op tijd bezorgd. Een echte aanrader! Ik ga Fatta A Mano zeker weer pizza bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jane
20 maart 2022

We hebben weer gesmuld. Bezorger was heel attent.

Marnix
17 maart 2022

Altijd top!

Joop
16 maart 2022

Top

Jel
15 maart 2022

Heerlijke verse pizza, super snelle bezorging!

Jur
15 maart 2022

Weer helemaal top allemaal!

Marije okhuijsen
12 maart 2022

Overheerlijke pizza! Welke soort we ook bestellen, on point gewoon. En altijd zo'n aardige bezorger: enorm snel en zo vriendelijk dat ik me schuldig voel dat we hem niet aan tafel vragen om mee te te eten.

Erwin
12 maart 2022

Bezorgd binnen 20 minuten, en erg lekkere en verse pizza.

Jeroen
11 maart 2022

Snel bezorgd door een erg vriendelijke bezorger. Kneiterlekkere pizza, dank weer!

Carl
11 maart 2022

Prima pizza’s, werden snel bezorgd

Jeroen Smit
11 maart 2022
Jeroen
10 maart 2022

Prima pizza, snelle bezorging, vriendelijk personeel.

R
6 maart 2022

Op m'n pizza salami met paprika zat (veel) ui > waarom? Ook stukken paprika die enorm waren, ongesneden dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nancy
6 maart 2022

Door een fout bij de site een eerdere bestelling niet ontvangen. Vandaag dubbel en dwars goed gemaakt met extra tiramisu en een drankje. Vriendelijke mensen en de pizza is heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Fietsenmaker Utrecht
5 maart 2022

Lekker snel, lekker pizza

Willem van der Veer
3 maart 2022

Snel bezorgd, goede service en vooral HEERLIJKE pizza's 🍕. Tot de volgende keer 👌🏽

Hannah van Teeffelen
28 februari 2022

Drankje niet bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thijs
27 februari 2022
Jasmijn
22 februari 2022

De kaas zat meer op de doos dan op de pizza en de bezorger heeft bewust de camera in de lift gesloopt. Bedankt hè!

Loran
21 februari 2022

De pizza's waren lekker, zoals altijd. Het duurde echter wel meer dan anderhalf uur tot we ze hadden en ze waren ook best wel koud en hard geworden daardoor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miranda
20 februari 2022
Thom
20 februari 2022
Kim
17 februari 2022

Heerlijke pizza met dunne knapperige korst, snelle bezorging, pizza goed warm.

M. H
16 februari 2022
Alex
14 februari 2022

Top juiste prijs voor rijkelijk belegde pizza

Martin
11 februari 2022

Prima pizza voor een mooie prijs!

Anoniem
7 februari 2022

Lekkere pizza's. De beloofde drankjes zaten er helaas niet bij.

Michaël
7 februari 2022

Ik weet niet wat ik heb gegeten, maar risotto was het zeker niet. Het was droog en kruidig. Het leek meer op rijst met shoarma. Ik proefde geen Bouillon en kaas was ook nergens te bekennen. Jammer, terwijl ik zo'n goede kwaliteit van jullie gewend ben! De pizze, calzone en lasagna zijn altijd prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C.A
5 februari 2022

Heerlijke pizza!! Bezorging was precies optijd ook zoals gewoonlijk. Top

Sean
5 februari 2022
Frannoe
3 februari 2022

Gewoon zo doorgaan was weer heerlijk

Khadija D.
1 februari 2022

De pasta was iets aan de zure kant. Kwam denk ik door de artisjok en kappertjes, iets teveel daarvan. Voor de rest wel lekker. Vooral de broodjes met knoflookboter. Bezorging was ook ruim op tijd.

Thomas
30 januari 2022

Pizza was er met een klein uur, helaas wel koud. Smaak was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willeke
30 januari 2022

Zout vergeten in de pasta, dus zat geen smaak aan. Kan gebeuren. Eerdere keren was het wel goed. Bezorging snel en vriendelijk.

Roel
30 januari 2022

Lekkere vegetarische calzone! Goed gevuld en lekker deeg. Bezorging was supervriendelijk.

Jur
30 januari 2022

Was weer heerlijk en snel bezorgd!

C.A
30 januari 2022

Pasta Bolognese besteld, volle bak gekregen, was heerlijk. Bezorging was ook precies optijd. Voor herhaling vatbaar

F.
28 januari 2022

Erg lekker

bob bayer mode
28 januari 2022

Pizza's waren SUPER!!!!

Wijnants
25 januari 2022
Tess
23 januari 2022

Opzich een prima pizza. Alleen had ik aangegeven er geen olijven op te willen, maar het leek wel alsof er extra olijven opgedaan waren. Ik lust dit niet en de smaak zat nu over de hele pizza heen. Dat was erg zonde!

Willem van der Veer
22 januari 2022

Bellisimo. Was weer uit de kunst. Volgende keer bestellen we weer 🍕

Laura
17 januari 2022

Waren twee of drie zware weken dat jullie niet meer in mijn postcodegebied bezorgden. Blij dat jullie terug zijn. Was lekker!

Jacqueline
14 januari 2022

Goede pizza’s en nog betere vlotte bezorging.

Nikola
13 januari 2022
Harrie
12 januari 2022

Had mijn adres verkeerd ingevuld. Werd keurig opgelost en het eten is altijd top.

Medea
12 januari 2022

Erg lekkere, goed en vers belegde, pizza's. Bezorging op afgesproken tijd. Zeker voor herhaling vatbaar 😄

Albertjan
11 januari 2022

Ik kan de risotto frutti di mare niet echt aanraden. Er staat rijst met zeevruchten, maar bij een 'risotto' verwacht ik een bepaalde textuur en zeker niet de smakeloze rijst met droge korrel die ik voorgeschoteld kreeg. Een teleurstelling. De tiramisu was prima en de bezorgingstijd was snel.

Demelza
5 januari 2022

De pasta Funghi was echt niet lekker terwijl ik altijd heerlijk eten van jullie bezorgt krijg. Ik heb nog gebeld maar er werd helaas niet opgenomen.

Charlotte
3 januari 2022

Top service, altijd lekker. Eenmaal iets mindere kwaliteit maar dit werd binnen 15 minuten opgelost met een nieuwe pizza. Vriendelijk personeel, ook de bezorgers. Echt toptent!

Anonymus
3 januari 2022

Heerlijke pizza's. Ook de goedgevulde calzone ripieno is een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mijke
3 januari 2022

Snel en goed als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bob
1 januari 2021

Fatta is top 👍

Alianne
30 december 2021

Altijd top en snel bezorgd. Vega pasta mag voor mij wat meer groenten bevatten.

Jolanda
30 december 2021

Heerlijke pizza. Extra ingrediënten die ik had toegevoegd waren goed verwerkt. Pizza was nog goed heet toen ie bezorgd werd. Altijd goede kwaliteit en vriendelijke bezorging.

Mariecke
30 december 2021

Hele goede pizza's, iedere keer weer. Echter word er wel steeds meer bezuinigd op de betaalde extra's, ik kon het aantal blaadjes rucola op 2 handen tellen. Top dat je er een gratis drankje bij krijgt als je via de site/app besteld!

Hans
29 december 2021

Pizza was oké, niet heel warm meer bij bezorging. Bezorging was ongeveer uur later dan eerst gezegd, ongeveer 2 uur gewacht op 2 pizza's.

J
27 december 2021

Pizza kwam pas na bijna 1,5 uur, na uur werd mij telefonisch medegedeeld dat hij er ieder moment moest zijn. Jullie zijn anders overigens altijd netjes op tijd

Bob
24 december 2021

Uitstekend

Demelza
23 december 2021

Namens mij en mijn collega's dankjewel. Was weer top geregeld.

De Regt
22 december 2021

Heerlijke pizza maar mag iets langer in de oven (knapperiger)

Eddie
21 december 2021
Demelza
19 december 2021

Zoals ik van jullie gewend ben,,, weer helemaal top. Dankjulliewel en tot snel maar weer.

Diederik
18 december 2021

Helaas lang moeten wachten op de bezorging deze keer, ruim anderhalf uur.

Alex
18 december 2021

Internet bestelling gedaan, bleek ik o.a. een calzone te hebben aangevinkt. Telefonisch contact opgenomen (10min. na de bestelling) kreeg ik te horen dat ik die niet meer kon wijzigen zou al in de oven liggen. Ik nog voorstellen om de inhoud op een pizza te leggen. Nee, wat moeten we dan doen met de calzone.. Dus uiteindelijk dan de bestelling maar zo gelaten. Werd keurig afgeleverd. Wel jammer dat 4 pizza's en die ene calzone allemaal te kort in de oven waren gebakken. Slappe pizza's nog erg wit en deegerig. Heb er foto's van gemaakt als bewijsstuk. Jammer hopelijk volgende keer wel de kwaliteit die we kennen!

Gerben van Beek
17 december 2021

Pizza was precies op tijd, goed warm geleverd. Pizza kwaliteit was erg en voordeliger dan andere pizzarias. Top restaurant.

Stella
12 december 2021

Lekkere pizza, was goed warm bezorgd. Value for money.

Kok
11 december 2021

Echt heerlijk gegeten. De pasta was goed warm en broodjes met kruidenboter ook super lekker

Gabi
11 december 2021
Nora
10 december 2021

Pizza was lekker maar anderhalf uur wachten erop vind ik echt niet normaal.

Willem
10 december 2021

Weer gratis Coca-Cola vergeten

Jons Leijendekkers
8 december 2021

Snel en lekkere pizza.

Rosa
6 december 2021

Letterlijk altijd goede pizzas, groot groot fan van hoeveel pepers erop komen als je om extra vraagt. Altijd snel bezorgd, altijd nog warm, gewoon altijd goeie goeie ✨

Willem van der Veer
6 december 2021

De pizza 🍕 Calzone Picante was wel klein dit keer. Smaakte weer erg goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anonymus
3 december 2021

Heerlijke calzone, aanrader! Bezorging duurde een uur, maar het kan net een erg drukke avond zijn geweest, dus alle begrip.

Syb
1 december 2021

Eigenlijk altijd goed!

Thijs la Gro
28 november 2021

Altijd vers warm en heerlijke pizza’s gehad! Wat mij betreft een top tent

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariska
28 november 2021

Pizza's waren weer top en lasagna was zo lekker,top zaak!

Mariska
27 november 2021

Altijd lekker en vriendelijk

Peter
27 november 2021

Prima pizzaatje zoals altijd

Marnix
25 november 2021

Weer goed, zoals altijd. Hier bestellen als je op zoek bent naar lekkere pizza en correcte bezorging!

Demelza
25 november 2021

Zoals ik van jullie gewend ben... Top bezorging en heerlijk gegeten. Dankjewel

Indraj
22 november 2021
Sharona
22 november 2021

Voor herhaling vatbaar ga het zeker vaker doen bedankt fatta A mano

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laura
20 november 2021

Heel lekker zoals altijd, en super vriendelijke bezorger. Leuke nieuwe pizzadoos

Andrea
19 november 2021
I
17 november 2021

Nog nooit zoiets meegemaakt! Tot mijn grote schrik zat er een stuk wit plastic in een van de bestelde tiramisu stukken die overigens bij bezorging nog helemaal bevroren waren (foto van plastic gemaakt, wilde ik opsturen maar jullie geven geen e-mailadres weer op de contactpagina. Verpakking + stuk plastic voor de zekerheid nog bewaard). Bijna mijn tand beschadigd, maar in ieder geval gelukkig niet doorgeslikt. Daarnaast geven jullie aan afstand te houden tijdens bezorging, maar dit wordt niet gewaarborgd. Bezorger kwam nog net niet binnen (wel helemaal in de deurpost) toen ik open deed. Ook zonder covid niet helemaal gewenst naar mijn mening om zo ontzettend dichtbij te staan. Gewoonlijk wel erg tevreden over levertijd, pizza’s en Tiramisu, maar deze ervaring zorgt ervoor dat ik hier niet meer zal bestellen. Wil mijn tanden graag behouden.

Willem van der Veer
17 november 2021

De pizza's 🍕 waren grandissimo. Heerlijk. Graag de volgende keer blikjes ipv een fles. Dat is handiger op het werk (verschillende afdelingen). Bezorger wilde niet voor de deur parkeren. Moest een stuk lopen om vanuit de auto(!!) de pizza's in ontvangst te nemen. Teruglopen met 5 pizza's en een fles drank is dan niet handig. Bezorger had haast.

Jur
14 november 2021
J.Figee
14 november 2021

Het eten smaakte voortreffelijk. Een minpunt was de late bezorging tegen 21.00 u. terwijl rond 20.10 u. beloofd was. Dat gaf stress helaas.

Lonneke
13 november 2021

8 pizza’s prima op tijd bezorgd. Het was erg lekker!

Demelza
13 november 2021

Ik bestel vaker bij Fatta.. vaak voor mijzelf en mijn collega's. En elke keer weer heerlijk eten en op de tijd bezorgd dat ik aangeef. Ik en mijn collega's zijn zeer tevreden. Tot snel...

Nico
7 november 2021
Marije
6 november 2021

Lekkere pizza, heel snel bezorgd door de meest vriendelijke bezorger, ook al had ik geen fooi!

Pim Oliekan
6 november 2021

Lekkere pizza, warm en op tijd! 🥰

MB
5 november 2021

Goede prijs-kwaliteit pizza’s en calzone. Bezorger was ook heel aardig.

Bas
4 november 2021

Prima pizza's, lekkere bodem en goed belegd. Bezorging is ook in orde.

Osman
3 november 2021

Beste pizza ‘s van utrecht en snelle bezorging👍

Lm
1 november 2021

Zelfs nog beter dan gewoonlijk. Zes sterren

Fiona
1 november 2021

Een pizza met spinzazie en champignons, mega lekker, dankjulliewel:)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willem van der Veer
31 oktober 2021

Geweldige pizza's 🍕, enorm lekker. De pizza 🍕 Calzone Picante is ėcht een aanrader. Vol met verse ingrediënten en de verse knoflook maakt het tot een heerlijke maaltijd. Tot de volgende keer 👌🏽 Grazie 🍀

F
25 oktober 2021

Goede service! Bellen meteen als er iets niet klopt aan de bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas
25 oktober 2021

Wederom zeer tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bob
22 oktober 2021

Heerlijke pizza’s

Harm
22 oktober 2021

Goede en lekkere pizza’s en worden op tijd bezorgd.

B
20 oktober 2021

Eten was er snel. Maar tiramisu was nog half bevroren en pastasaus was weinig en erg flauwig, terwijl ik normaal altijd heel lekker eet bij jullie

LM
20 oktober 2021

Ok weer de volle score omdat knoflooksaus meebestellen wel een goede oplossing is voor het 9,95 probleem :) lekkere pizza, lieve bezorger. Thanks

Osman
19 oktober 2021

Top pizza👍

Leon
17 oktober 2021

Lekkere pizza's met extra opties en binnen 20 minuten bezorgd! En nog gratis drinken ook! Top service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
16 oktober 2021

Heerlijke calzone gehad! Snel geleverd. Ik had per ongeluk een dubbele order geplaatst en er werd netjes nagebeld of dit wel klopte.

Lm
15 oktober 2021

:( beetje sip dat het minimaal bestelbedrag nu tien euro is terwijl mijn vaste pizza 9.95 is

Andrea
14 oktober 2021

Supersnelle bezorging, aardige bezorgers en lekkere pizza!

D
10 oktober 2021

Snelle bezorging, goede pizza

JCM
8 oktober 2021
LM
6 oktober 2021

Twee verdwaalde olijven maar de bezorger was heel aardig dus ik vergeef het :) nee grapje was weer super lekker 10/10.

Gerda
4 oktober 2021
Bas
3 oktober 2021

Altijd de beste pizzas! Niet te vet, goed belegd en warm bezorgd.

Willemijn
2 oktober 2021
Tess
29 september 2021

Na 20 minuten al geleverd, super warm nog, lekker veel ingrediënten op alle pizza's, alvast gesneden en extra drankjes per pizza erbij. Kortom ik had een top 30e verjaardag!!

Lm
29 september 2021

10/10

Eva
26 september 2021

Veel later dan gepland

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angelique
22 september 2021

De pizza shoarma was top. Lekker en een goede bodem. Echt een aanrader

S
20 september 2021

Telefonisch contact was fijn & super snelle bezorging. Bezorging helaas wel ontvangen zonder vork en doekjes.. pasta zonder vork is wel een probleempje.

Cliff van Thillo
20 september 2021
Gabriela
18 september 2021

Was lekker¡

Willem van der Veer
11 september 2021

Heerlijke pizza's, verse ingrediënten, goed gevuld. Bezorging binnen een uur. Volgende keer weer.

Ellen van Dijk
4 september 2021

Snelle levering en nog heerlijk warm De koerier vond het niet nodig om "goeiedag" te zeggen...dát was jammer.... Voor de rest geen klachten!

Osman
3 september 2021
Annegrethe
1 september 2021

Pizza werd 3 kwartier te vroeg bezorgd. Je kunt ook te snel zijn als bezorgrestaurant.

Jur
1 september 2021

Ik zou graag fooi willen geven maar heb nooit contant geld.

ProRail /NS
30 augustus 2021

Top bedrijf, leest ook de geplaatste opmerking bij de bestelling. Levert op tijd en warm!

Lm
29 augustus 2021

Zo blij dat jullie terug zijn :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ron Visser
29 augustus 2021

Fantastische pizza's zoals we van jullie gewend zijn.

Maxine
28 augustus 2021

Ik woon op de 5e verdieping, en de afgelopen 3 bestellingen word ik 5 minuten van tevoren gebeld met het verzoek of ik vast beneden wil gaan staan. Bij een bestelling van 120 euro, zou het fijn zijn als het gewoon netjes tot aan de deur wordt bezorgd.

Nerbis
26 augustus 2021

Pizza was heel lekker maar toppings zaten allemaal in het midden van de pizza (bv zalm, ham bij Hawaï en artisjok bij vegetariana).

Tamara
25 augustus 2021

Altijd hele lekkere pizza, en super snelle bezorging.

Jeroen
12 augustus 2021
Sean
31 juli 2021
Derk oudshoorn
25 juli 2021
A.J.C. Engel
23 juli 2021

Perfect netjes op tijd bezorgd en het eten was perfect

Jennifer
18 juli 2021

Lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JdeK
16 juli 2021

Snel, vers en goed

Lm
13 juli 2021

Heerlijk, thanks!

Fouad
11 juli 2021
Annie en Farid
11 juli 2021

Geweldige pizza, nog eerder bezorgd dan dat we ‘m hadden besteld. Zou handig zijn om op de website aan te kunnen vinken dat je géén gratis frisdrank wilt. Topadres.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ad
10 juli 2021

Bliksemsnel en donders lekker!

Anne en Bas
8 juli 2021

Toppizza’s! Rijk belegd en binnen 15 minuten bezorgd.

Piet
5 juli 2021

Erg lekkere pasta en supersnelle bezorging. Al vaker iets bij jullie besteld, altijd weer prima!

Marianne
4 juli 2021

Hele lekkere pizza, goeie kaas en mooie tomatensaus. Snelle bezorging op elke plek, erg tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Romyo
29 juni 2021

Heerlijke, goed belegde pizza's. en nog goed warm. Bedankt! Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bert
21 juni 2021
Joda
18 juni 2021
José
16 juni 2021

Heerlijke gloedhete pizza ruim op tijd bezorgd met nota bene liter Cola gratis

Kurvers
15 juni 2021

ik woon in een appartement eerste verdieping.Ik ben slecht ter been.De bezorger weigerde naar boven te komen.Hij wilde dat ik naar beneden kwam.Na veel praten kwam hij dan toch naar boven.Bijzonder onvriendelijke man!

Nina
12 juni 2021

Wij zijn altijd mega tevreden, hele lekkere pizza’s en leveren ook nog eens snel! Een enkele keer een pizza ontvangen die aan de onderkant toch wel echt te donker was, toen even gebeld, en gratis een nieuwe gekregen binnen kortste tijd! Echte aanrader!

Willemijn
12 juni 2021
Marcel
11 juni 2021
Sandra
11 juni 2021

Altijd lekker!

Erva
10 juni 2021
LM
7 juni 2021

Lekker en snel

Ashley
6 juni 2021

Lekkere ruim belegde pizzas en prima op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Isabella
5 juni 2021

Aardige bezorger, eten is altijd lekker, goede prijzen en fijne porties! Goed warm en snel bezorgd :)

Bib
4 juni 2021

Lekkere pizza's en snel

Isuara
3 juni 2021
Jeroen Smit
31 mei 2021
Bob
28 mei 2021

Pizza’s waren voortreffelijk, dus voor herhaling vatbaar

Aleksandra
23 mei 2021

There is much fat on pizza, would be better if it was less latty

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laurence Brouwer
18 mei 2021
Erva
16 mei 2021

Net als altijd; Heerlijk! Alles was netjes ingepakt en het eten was warm! Snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jasper
16 mei 2021

Super pizza's, zeker voor die prijs! En verrassend snelle bezorging (half uur eerder dan beloofd).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen Smit
15 mei 2021

Geweldige calzone als altijd!

Ellen
15 mei 2021

Heerlijke pizza! Nog beter dan alle andere keren dat we bij Fatta a Mano hebben besteld! Rijk belegd, en heerlijke bodem.

johnBeleagen
14 mei 2021

4,5 sterren voor de pizza met paprika, galapeño en salami. Heerlijk voor de vrijdagmiddag met een lekker biertje er bij

LM
14 mei 2021

Heel lekker, snel bezorgd, vriendelijke bezorger. Thanks weer

Anna
12 mei 2021

Beste!

Martijn
8 mei 2021

We wonen vlakbij, levering is mooi op tijd, pizza's zijn heerlijk warm en vers. Ga zo door!

Jane
7 mei 2021

Snelle bezorging, 10 minuten voor de verwachte tijd. Heerlijk gesmuld van de calzones.

D.
7 mei 2021

Snelle bezorging, lekkere pizza.

Robin
2 mei 2021

Heerlijke pizza! Over de jaren heen vaker besteld en altijd goede pizza gekregen :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jutfaseweg
28 april 2021

Pizza perfect ,gratis cola niet gekregen. Bezorging 45 min later dan aangegeven via mail . Kan natuurlijk met koningsdag keer gebeuren.

de Regt
27 april 2021

was vorige keren beter

Gosse
27 april 2021

Heerlijk goed gevulde pizza's en de bezorging was super snel na online bestelling

Joeri
26 april 2021

Zoals altijd snel en goed bezorgd, plus het smaakte weer heerlijk maar dat is gebruikelijk.

Moi
26 april 2021

Echt ontzettend lekker!

Isuara
22 april 2021

Perfect en razendsnel bezorgd als altijd, de tiramisu is fantastisch

Isuara
19 april 2021

Geweldig eten, de pasta funghi en rucola pizza zijn echt aan te raden! Bezorging is altijd (iets te) vroeg en super aardige mensen. Ik bestel hier elke week en mijn ervaring is altijd hetzelfde, positief dus!

Gabriela
18 april 2021
Sureyya
17 april 2021
Huib Wigboldy
16 april 2021

Hij was weer top!!! Heerlijke warme verse pizza!!

Bob
11 april 2021

5 super heerlijke pizza’s gegeten. Zoals gewoonlijk weer keurig op tijd gebracht. TOP.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anass
10 april 2021

Lekker en vers!

Lise van den Bos
10 april 2021
LM
6 april 2021

Was weer heel lekker en super snel, zelfs op tweede Paasdag

Bob
2 april 2021

Weer heerlijke pizza’s gegeten. Ze blijven de lekkerste van Utrecht

ERG
2 april 2021
Gabriela
31 maart 2021

Het was heerlijk ... Ik bestelde Pizza salmone en ze stuurden Pizza salami

I. van der Horst
31 maart 2021

Supersnelle bezorging, geweldig eten, ik bestel hier bijna wekelijks! : D

Martijn
22 maart 2021

Echt super snel bezorgd, binnen 15 minuten. En de pizza was heerlijk en het extra en gratis blikje cola was echt top.

Renée
20 maart 2021

Bezorgtijd 1,5 uur, prima pizza, tiramisu viel erg tegen, geen gratis drankje

Saskia
19 maart 2021

Super lekkere pizza. En ook nog eens een uitstekende bezorging.

JohnBeleagen
19 maart 2021

Weer een heerlijke lasagna van Fatta A Mano waar we op de vrijdag een lekker fles wijn bij hebben gedronken. Heel fijn !

LM
17 maart 2021

Super lekker, goede hoeveelheid topping, heel snel bezorgd

Sharissa
15 maart 2021

Heerlijke pizza's en goed nog warm bij levering!

Jasmijn
15 maart 2021
Tom
14 maart 2021

Was erg lekker en prima op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dirk
13 maart 2021
Stijn
11 maart 2021

Ik vind de pizzas erg goed , ze worden eigenlijk steeds beter, in begin waren ze soms iets aan de vettige Kant, overdaad aan kaas maar is echt beter de afhelopen maanden, de bodem is zeer vooruit gegaan, knapperig en zeer smaakvol , lekker dun .Ik bestel meestal pizza Siciliana dus over de andere pizzas kan ik weinig zeggen .De Calzone is ook goed en heb je dikke maaltijd aan.Aardige mensen , goede en snelle bezorging ook.Dikke pluim, aanrader !

Isuara
10 maart 2021

Heerlijke pizza, rijk belegd met goede, smaakvolle bodem. Zeer snelle bezorging.

Achraf
9 maart 2021

Heerlijke pizza zeker een aanrader!

David Spit
8 maart 2021

Prima bezorgd, alles lekker, pizza's iets aan de lauwe kant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
7 maart 2021

Heerlijke Pepperoni pizza en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

LM
6 maart 2021

Super lekker weer.

Martijn
6 maart 2021
Bob
5 maart 2021

Heerlijke pizza gegeten. Goede kwaliteit en prima smaak. Toppie.

Lu
28 februari 2021

Ruim 1,5 uur moeten wachten, niet voor de eerste keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tycho
28 februari 2021

Pizza was lauw terwijl ik vlakbij woon

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Huib Wigboldy
27 februari 2021

Helaas weer 1,5uur moeten wachten, Word nu wel vervelend..

Geert
26 februari 2021

Pizza pepperoni met salami en heerlijke pepers ! Lekkere verse pizza met luchtige bodem !

Osman
26 februari 2021

Zoals gewoonlijk was het weer een heerlijke pizza en uiteraard een snelle bezorging👌

Osman
25 februari 2021

Snelle bezorging en hele lekkere pizza 👌👌👌👌👌

LM
20 februari 2021

Pizza was heerlijk en super snel bezorgd.

Luigi
20 februari 2021

La migliore pizza dal corvo alto

Kaj
16 februari 2021

Ze waren het drankje vergeten. Eten was lekker & vers

Robert
15 februari 2021
Liesbeth
15 februari 2021
WJ