Beoordelingen van Pizzeria Fatta A Mano Utrecht

Recente recensies

5.0
Willem van der Veer
11 september 2021

Heerlijke pizza's, verse ingrediënten, goed gevuld. Bezorging binnen een uur. Volgende keer weer.

Ellen van Dijk
4 september 2021

Snelle levering en nog heerlijk warm De koerier vond het niet nodig om "goeiedag" te zeggen...dát was jammer.... Voor de rest geen klachten!

Osman
3 september 2021
Annegrethe
1 september 2021

Pizza werd 3 kwartier te vroeg bezorgd. Je kunt ook te snel zijn als bezorgrestaurant.

Jur
1 september 2021

Ik zou graag fooi willen geven maar heb nooit contant geld.

ProRail /NS
30 augustus 2021

Top bedrijf, leest ook de geplaatste opmerking bij de bestelling. Levert op tijd en warm!

Lm
29 augustus 2021

Zo blij dat jullie terug zijn :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ron Visser
29 augustus 2021

Fantastische pizza's zoals we van jullie gewend zijn.

Maxine
28 augustus 2021

Ik woon op de 5e verdieping, en de afgelopen 3 bestellingen word ik 5 minuten van tevoren gebeld met het verzoek of ik vast beneden wil gaan staan. Bij een bestelling van 120 euro, zou het fijn zijn als het gewoon netjes tot aan de deur wordt bezorgd.

Nerbis
26 augustus 2021

Pizza was heel lekker maar toppings zaten allemaal in het midden van de pizza (bv zalm, ham bij Hawaï en artisjok bij vegetariana).

Tamara
25 augustus 2021

Altijd hele lekkere pizza, en super snelle bezorging.

Jeroen
12 augustus 2021
Sean
31 juli 2021
Derk oudshoorn
25 juli 2021
A.J.C. Engel
23 juli 2021

Perfect netjes op tijd bezorgd en het eten was perfect

Jennifer
18 juli 2021

Lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JdeK
16 juli 2021

Snel, vers en goed

Lm
13 juli 2021

Heerlijk, thanks!

Fouad
11 juli 2021
Annie en Farid
11 juli 2021

Geweldige pizza, nog eerder bezorgd dan dat we ‘m hadden besteld. Zou handig zijn om op de website aan te kunnen vinken dat je géén gratis frisdrank wilt. Topadres.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ad
10 juli 2021

Bliksemsnel en donders lekker!

Anne en Bas
8 juli 2021

Toppizza’s! Rijk belegd en binnen 15 minuten bezorgd.

Piet
5 juli 2021

Erg lekkere pasta en supersnelle bezorging. Al vaker iets bij jullie besteld, altijd weer prima!

Marianne
4 juli 2021

Hele lekkere pizza, goeie kaas en mooie tomatensaus. Snelle bezorging op elke plek, erg tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Romyo
29 juni 2021

Heerlijke, goed belegde pizza's. en nog goed warm. Bedankt! Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bert
21 juni 2021
Joda
18 juni 2021
José
16 juni 2021

Heerlijke gloedhete pizza ruim op tijd bezorgd met nota bene liter Cola gratis

Kurvers
15 juni 2021

ik woon in een appartement eerste verdieping.Ik ben slecht ter been.De bezorger weigerde naar boven te komen.Hij wilde dat ik naar beneden kwam.Na veel praten kwam hij dan toch naar boven.Bijzonder onvriendelijke man!

Nina
12 juni 2021

Wij zijn altijd mega tevreden, hele lekkere pizza’s en leveren ook nog eens snel! Een enkele keer een pizza ontvangen die aan de onderkant toch wel echt te donker was, toen even gebeld, en gratis een nieuwe gekregen binnen kortste tijd! Echte aanrader!

Willemijn
12 juni 2021
Marcel
11 juni 2021
Sandra
11 juni 2021

Altijd lekker!

Erva
10 juni 2021
LM
7 juni 2021

Lekker en snel

Ashley
6 juni 2021

Lekkere ruim belegde pizzas en prima op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Isabella
5 juni 2021

Aardige bezorger, eten is altijd lekker, goede prijzen en fijne porties! Goed warm en snel bezorgd :)

Bib
4 juni 2021

Lekkere pizza's en snel

Isuara
3 juni 2021
Jeroen Smit
31 mei 2021
Bob
28 mei 2021

Pizza’s waren voortreffelijk, dus voor herhaling vatbaar

Aleksandra
23 mei 2021

There is much fat on pizza, would be better if it was less latty

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laurence Brouwer
18 mei 2021
Erva
16 mei 2021

Net als altijd; Heerlijk! Alles was netjes ingepakt en het eten was warm! Snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jasper
16 mei 2021

Super pizza's, zeker voor die prijs! En verrassend snelle bezorging (half uur eerder dan beloofd).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen Smit
15 mei 2021

Geweldige calzone als altijd!

Ellen
15 mei 2021

Heerlijke pizza! Nog beter dan alle andere keren dat we bij Fatta a Mano hebben besteld! Rijk belegd, en heerlijke bodem.

johnBeleagen
14 mei 2021

4,5 sterren voor de pizza met paprika, galapeño en salami. Heerlijk voor de vrijdagmiddag met een lekker biertje er bij

LM
14 mei 2021

Heel lekker, snel bezorgd, vriendelijke bezorger. Thanks weer

Anna
12 mei 2021

Beste!

Martijn
8 mei 2021

We wonen vlakbij, levering is mooi op tijd, pizza's zijn heerlijk warm en vers. Ga zo door!

Jane
7 mei 2021

Snelle bezorging, 10 minuten voor de verwachte tijd. Heerlijk gesmuld van de calzones.

D.
7 mei 2021

Snelle bezorging, lekkere pizza.

Robin
2 mei 2021

Heerlijke pizza! Over de jaren heen vaker besteld en altijd goede pizza gekregen :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jutfaseweg
28 april 2021

Pizza perfect ,gratis cola niet gekregen. Bezorging 45 min later dan aangegeven via mail . Kan natuurlijk met koningsdag keer gebeuren.

de Regt
27 april 2021

was vorige keren beter

Gosse
27 april 2021

Heerlijk goed gevulde pizza's en de bezorging was super snel na online bestelling

Joeri
26 april 2021

Zoals altijd snel en goed bezorgd, plus het smaakte weer heerlijk maar dat is gebruikelijk.

Moi
26 april 2021

Echt ontzettend lekker!

Isuara
22 april 2021

Perfect en razendsnel bezorgd als altijd, de tiramisu is fantastisch

Isuara
19 april 2021

Geweldig eten, de pasta funghi en rucola pizza zijn echt aan te raden! Bezorging is altijd (iets te) vroeg en super aardige mensen. Ik bestel hier elke week en mijn ervaring is altijd hetzelfde, positief dus!

Gabriela
18 april 2021
Sureyya
17 april 2021
Huib Wigboldy
16 april 2021

Hij was weer top!!! Heerlijke warme verse pizza!!

Bob
11 april 2021

5 super heerlijke pizza’s gegeten. Zoals gewoonlijk weer keurig op tijd gebracht. TOP.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anass
10 april 2021

Lekker en vers!

Lise van den Bos
10 april 2021
LM
6 april 2021

Was weer heel lekker en super snel, zelfs op tweede Paasdag

Bob
2 april 2021

Weer heerlijke pizza’s gegeten. Ze blijven de lekkerste van Utrecht

ERG
2 april 2021
Gabriela
31 maart 2021

Het was heerlijk ... Ik bestelde Pizza salmone en ze stuurden Pizza salami

I. van der Horst
31 maart 2021

Supersnelle bezorging, geweldig eten, ik bestel hier bijna wekelijks! : D

Martijn
22 maart 2021

Echt super snel bezorgd, binnen 15 minuten. En de pizza was heerlijk en het extra en gratis blikje cola was echt top.

Renée
20 maart 2021

Bezorgtijd 1,5 uur, prima pizza, tiramisu viel erg tegen, geen gratis drankje

Saskia
19 maart 2021

Super lekkere pizza. En ook nog eens een uitstekende bezorging.

JohnBeleagen
19 maart 2021

Weer een heerlijke lasagna van Fatta A Mano waar we op de vrijdag een lekker fles wijn bij hebben gedronken. Heel fijn !

LM
17 maart 2021

Super lekker, goede hoeveelheid topping, heel snel bezorgd

Sharissa
15 maart 2021

Heerlijke pizza's en goed nog warm bij levering!

Jasmijn
15 maart 2021
Tom
14 maart 2021

Was erg lekker en prima op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dirk
13 maart 2021
Stijn
11 maart 2021

Ik vind de pizzas erg goed , ze worden eigenlijk steeds beter, in begin waren ze soms iets aan de vettige Kant, overdaad aan kaas maar is echt beter de afhelopen maanden, de bodem is zeer vooruit gegaan, knapperig en zeer smaakvol , lekker dun .Ik bestel meestal pizza Siciliana dus over de andere pizzas kan ik weinig zeggen .De Calzone is ook goed en heb je dikke maaltijd aan.Aardige mensen , goede en snelle bezorging ook.Dikke pluim, aanrader !

Isuara
10 maart 2021

Heerlijke pizza, rijk belegd met goede, smaakvolle bodem. Zeer snelle bezorging.

Achraf
9 maart 2021

Heerlijke pizza zeker een aanrader!

David Spit
8 maart 2021

Prima bezorgd, alles lekker, pizza's iets aan de lauwe kant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
7 maart 2021

Heerlijke Pepperoni pizza en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

LM
6 maart 2021

Super lekker weer.

Martijn
6 maart 2021
Bob
5 maart 2021

Heerlijke pizza gegeten. Goede kwaliteit en prima smaak. Toppie.

Lu
28 februari 2021

Ruim 1,5 uur moeten wachten, niet voor de eerste keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tycho
28 februari 2021

Pizza was lauw terwijl ik vlakbij woon

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Huib Wigboldy
27 februari 2021

Helaas weer 1,5uur moeten wachten, Word nu wel vervelend..

Geert
26 februari 2021

Pizza pepperoni met salami en heerlijke pepers ! Lekkere verse pizza met luchtige bodem !

Osman
26 februari 2021

Zoals gewoonlijk was het weer een heerlijke pizza en uiteraard een snelle bezorging👌

Osman
25 februari 2021

Snelle bezorging en hele lekkere pizza 👌👌👌👌👌

LM
20 februari 2021

Pizza was heerlijk en super snel bezorgd.

Luigi
20 februari 2021

La migliore pizza dal corvo alto

Kaj
16 februari 2021

Ze waren het drankje vergeten. Eten was lekker & vers

Robert
15 februari 2021
Liesbeth
15 februari 2021
WJ
15 februari 2021

Altijd lekker altijd vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Huib Wigboldy
14 februari 2021

Helaas 2 uur moeten wachten, dit ben ik niet gewend bij jullie. Hierdoor 1 pizza moeten weggooien omdat m'n bezoek er weer vandoor moest. Toch echt ruim optijd besteld.

Yfke Kooistra
13 februari 2021

Helemaal top!!!

Rh
12 februari 2021

Bezorgers pech vanwege het ijs op de wegen, dus iets langer moeten wachten. Maar de pizza's waren top!

Nora
11 februari 2021

Echt veel te lang gewacht. 18:17 besteld en 19:43 bezorgd

Jasmijn
11 februari 2021
EL
11 februari 2021

Heerlijke pizza's!

David
8 februari 2021
De Chilleen
5 februari 2021
Bob
5 februari 2021

Heerlijke pizza. Was weer geweldig.

Gerda
5 februari 2021

Super lekker eten, en altijd op tijd bezorgd :)

Dirk
4 februari 2021

Ovenheerlijke pizza's! Groot. maar precies goed formaat qua pizza. Goed warm en totaal niet vettig. Fatta A Mano is en blijft een aanrader.

Paul Corinde
4 februari 2021

Bezorger was beleefd en vriendelijk

Thijs
3 februari 2021

Pwoaaahhhh lekker

Sean
2 februari 2021
Ulrich
30 januari 2021
Cora
30 januari 2021

Lekker en vriendelijk en snel bezorgd!

A.L.
30 januari 2021

Heerlijke pizza’s alleen helaas de pepers vergeten op de pepperoni

Jitka de Cocq
29 januari 2021
Mm
29 januari 2021
Hanna
28 januari 2021

Heerlijke pizza gegeten! Ook deze keer weer op tijd bezorgd. We gaan zeker weer bij Fatta A Mano bestellen.

RP
24 januari 2021

Ik heb mijn bestelling van gisteravond niet ontvangen.

Ck
23 januari 2021

Altijd goede service en de beste pizza’s.

Pam
23 januari 2021

Bezorging was goed en snel. Spaghetti gekregen waar we om penne hadden gevraagd maar het smaakte goed en de porties zijn groot.

Mirel
23 januari 2021

Lekkere deeg en toppings. Op tijd bezorgd ook!

Bob
22 januari 2021

Was alweer voortreffelijk

Geert
20 januari 2021

Heerlijke lasagna !

Daan
17 januari 2021

Deze keer was de pizza perfect gebakken, niet te nat en niet te droog, lekker knapperige bodem en binnen 10 min bezorgd! lekker bezigggggggggggggg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

LM
17 januari 2021

Bestelling was hier in 17 minuten, jullie zijn altijd snel maar dat is een nieuwe record volgens mij. Thanks, was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leonie
15 januari 2021
Walter
15 januari 2021

Zoals altijd top. Vaste prik op vrijdag. Lekkere pizza en snel bezorgd.

Johny
15 januari 2021

Lekker eten!!! Goed bereid en warm bij aankomst.

Bob
15 januari 2021

Exact op tijd en prima pizza’s

Emmelie
13 januari 2021

Zoals altijd snel, vers en lekker!

Stefanie
12 januari 2021
En
8 januari 2021

Supersnelle bezorging, beleg ligt vaak nogal gecentreerd

A.L.
8 januari 2021

Heerlijke pizza, super snel bezorgd en aardige bezorger!!! Aanrader!

Bert Wever
7 januari 2021

Heerlijke pizza’s, keurig netjes op tijd en lekker warm.

Renée
4 januari 2021

Pizza was heel lekker! Ik had extra ananas besteld en deze zat er ook ruim overheen. Pizza was wel al wat afgekoeld dat was iets minder maar verder was hij erg lekker en de bezorging was snel en netjes!

Bart
3 januari 2020

Snel, heet, lekker. Top service!

Dennis
2 januari 2020

Zoals altijd! Erg goed, snel en bezorging zeer vriendelijk! Goede zaken gewenst voor 2021

Ada
2 januari 2020

Erg snel bezorgd. Eten perfect 👍.

d a a n
1 januari 2020

Heerlijke pizza! Wel 1,5 uur moeten wachten, maar ivm 1 januari is dat begrijpelijk.

Iris
30 december 2020
Jasper
30 december 2020

Kwaliteit van de pizza's is erg goed, zeker vergeleken met de grotere ketens. Bezorging was snel en vriendelijk en de pizza's waren nog erg warm.

Bob
30 december 2020

Heerlijke pizzaas

Sher
30 december 2020

Het was niet te eten bodem van de pizza was niet gaar.Ik heb 2 uren op mn.pizxa gewakwa kwaliteit en bezorging 0,0

Manu
29 december 2020
Uu
28 december 2020
De Chilleen
26 december 2020
DOGAN
23 december 2020
LM
23 december 2020

Dit keer had ik de margherita met extra mozzarella in plaats van mijn vaste salmone pizza. Wat lekker zeg. Helemaal niet vettig, precies de goede hoeveelheid mozzarella. Ik ben helemaal blij. Thanks!

Dave
23 december 2020

Top

Md
21 december 2020
Gerda
19 december 2020

De pizza's zijn altijd mega lekker, de bezorging is op tijd en de bezorger erg vriendelijk

Cetin
18 december 2020

Gewoon, supergoed!

Md
17 december 2020

Snel lekker en aardige bezorger top service

Gina
15 december 2020

Was weer heerlijk en op tijd bezorgd zoals altijd

Serdar
13 december 2020

Lekkere pizza s...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Liesbeth
12 december 2020

Bezorging duurde 120 min.

LM
9 december 2020

Ik bestel hier elke week en het is heerlijk, ook vandaag weer. Wel iets meer knoflook dan gebruikelijk (maar nog steeds lekker). Ook super snel bezorgd. Thanks!

Sean
9 december 2020
San
8 december 2020

Altijd een aanrader!

Md
7 december 2020

Heerlijk gegeten lekkere pasta en pizza top service

Bv
7 december 2020

Lekker eten, goede porties ook! En snelle bezorging!!

John
6 december 2020

De pizza's waren weer overheerlijk. En op tijd bezorgd. Top

Nora
4 december 2020

Vrij lang moeten wachten. Bezorgtijd meer dan een uur.

David
3 december 2020

Heerlijk eten. Bezorging had iets sneller gemogen, maar het eten smaakte er niet minder om :)

Ellen Evers
2 december 2020

niks op aan te merken

MM
30 november 2020

Ik heb hier al meerdere keren besteld en de pizza is altijd heerlijk. Bezorging was ook stipt op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sara
30 november 2020

Altijd goed, lekker, vriendelijk en snel :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Barry
28 november 2020

Pizza’s waren prima en lekker warm. Leuk dat er frisdrank bij geleverd werd, waarvoor dank! Wel hebben we zo’n 2 uur op onze bestelling moeten wachten, wat enorm vervelend was

Stephanie
27 november 2020

Toppers! Heerlijk eten en super warm. Vriendelijke bezorger die keurig op tijd was én de opmerking goed had gelezen. Pizza en pasta smaakte top. Zeker voor herhaling vatbaar.

M. Vroon
26 november 2020

Perfect zoals altijd!

Anoniem
25 november 2020

Top pizza’s! Vandaag pasta zalm besteld voor de verandering, het was heerlijk smeuïg!👌

Geerte
23 november 2020

Hele lekkere pizza’s! Bezorging was iets later dan van te voren vermeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nora
16 november 2020

Pizzabodem erg slap

Sanne
13 november 2020

Altijd op de beloofde tijd of ietsje eerder, altijd warm en altijd lekker. Ik ben fan!

Siemer
13 november 2020
Eva
7 november 2020
Berry
7 november 2020

Ruim binnen de gestekde tijd bezorgd.. prima op smaak.

GG
3 november 2020
Derk
1 november 2020
Jitka de Cocq
1 november 2020
TteU
31 oktober 2020

3 kwartier te laat geleverd.... terwijl de verwachtte levertijd al 75 minuten ná het bestellen was.

Diederik
30 oktober 2020

Prima pizza, bezorgd op de aangegeven tijd.

Alice
27 oktober 2020

Supersnel bezorgd en goede prijs-kwaliteit. Genoten van een heerlijk pizzaatje op de zondagavond!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
26 oktober 2020

Lekker pizza en op de afgesproken tijd bezorgd.

David
24 oktober 2020

Eten is altijd erg lekker, en grote porties. Top!

Geert Geeven
21 oktober 2020

Altijd lekker lasagna van Fatta a Mano met lekker vers brood en boter !

Kim
16 oktober 2020

Erg goede pizza, snel bezorgd!

Vd Dungen
12 oktober 2020

Pizza's waren ruim een uur te laat. Even gebeld maar pizza's waren onderweg. Wel lang denk ik want de pizza's waren bijna koud ! Kaas was al weer gestold!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roy de Langen
10 oktober 2020

2 uur moeten wachten op bestelling. Na ruim een uur besteld en gevraagd waar het bleef. Bestelling lag toen al klaar. Al met al een pizza gegeten die half lauw was en een uur klaar was. Jammer wel. Voorlopig niet meer.

Nora
10 oktober 2020

Lekkere pizza’s, goed warm, redelijk op tijd bezorgd.

Sara
4 oktober 2020
Ad
3 oktober 2020

alweer een heerlijk knapperige en niet te vette pizza. Heerlijk

LM
23 september 2020

Heerlijk zoals altijd en super snel bezorgd.

Thomas
19 september 2020

De pizza pollo speciaal die ik had besteld was redelijk lekker. Helaas duurde de bezorging ruim anderhalf uur.

IB
19 september 2020

Heerlijke pizza's, mede door de verrukkelijke tomatensaus. Wel jammer dat we een half uur langer moesten wachten dan aangegeven: pizza was er anderhalf uur na bestelling. Maar we mogen niet klagen: ze waren heerlijk warm; de temperatuur die je normaal alleen in een restaurant op je bord krijgt!

Receptie Van der Valk Hotel Utrecht
18 september 2020
Kim
17 september 2020
Demi
16 september 2020

Dit was voor mij helaas de laatste keer dat ik bij jullie bestel. Vorige recensies van mij waren ook niet lovend. Pizza’s zijn of koud of aangebrand aan de onderkant. De pizza’s worden slecht gesneden waardoor de pizza punten scheuren. Erg jammer want jullie waren de beste van Utrecht.

Hanna
13 september 2020

Ik heb voor de eerste keer besteld bij Fatta A Mano - en het is zeker niet de laatste keer geweest. Ik heb ontzettend genoten van de super lekkere pizza! En de bezorging was ook helemaal top. Een aanrader!!

Juliana
13 september 2020

Na de 2e keer bestellen nog steeds de conclusie dat dit de lekkerste pizza's zijn!

Hans
12 september 2020

PIZZza was heerlijk warm en op afgesproken tijd. Helaas blikkje Fanta was vergeten. Bezorger bood excuses aan en wilde naleveren. Dit vonden wij ook weerniet nodig,zeker omdat de Fanta gratis was.

Astrid Zimmerman
11 september 2020

Heerlijke pizza’s!

Michiel
6 september 2020
Sara
2 september 2020
Thomas
31 augustus 2020

Pizza's van Fatta a Mano zijn altijd lekker, goed belegd en warm als ze worden bezorgd. Ook de pastas vallen goed in de smaak. Bezorging is altijd netjes, super goed op tijd, beleefd en vriendelijk. Blijf hier altijd bestellen, voor mij geen andere pizza's meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
26 augustus 2020

2e keer Calzone besteld en 2x een heerlijke Calzone gehad. Net op tijd bezorgd. Ik weet waar ik pizza's moet bestellen.

Mojado
24 augustus 2020
Jitka de Cocq
24 augustus 2020
E. Cetin
23 augustus 2020

Was m’n eerste bestelling hier en zeker niet de laatste. Gewoon goed en lekker!!👍👍

John
22 augustus 2020

Goed gegeten opnieuw, pasta goed verwarmd ook!! Korte wachttijd. Zeer goed.

LM
17 augustus 2020

Zoals altijd perfect! Thanks.

Hans
17 augustus 2020

Pizza's nu voor tweede keer besteld en nu ook weerheerlijk. Goed belegd en warm. Voor ons een blijvertje. Toppie!!

Eliza
14 augustus 2020

Best pizza and paste ever for such an amazing price! Very quick delivery. We love you, guys. Have a beautiful day

LM
12 augustus 2020

De allerbeste pizza's

Harold
11 augustus 2020

Prima pizza's, bezorging zelfs eerder dan aangekondigd. Had ze willen afhalen. Staat wel op de deur, wist niet hoe dat aan te geven op de website.

Hans
10 augustus 2020

Op tijd bezorgt, goed warm en heerlijke pizza's gegeten.

Nora
10 augustus 2020

Pizza’s waren wat te hard gebakken en de bodem was vrij droog. Sommige hadden een zwarte rand die niet te eten was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

David
8 augustus 2020

Erg lekkere pasta. We kregen er enorm veel brood bij. Dat was lekker maar iets minder was ook genoeg geweest (we moesten nu iets weggooien helaas)

Ugur Aksoy
8 augustus 2020

Beste Pizza van de stad! Altijd vriendelijk personeel. Aanrader!!

Yfke Kooistra
5 augustus 2020
H.
2 augustus 2020

Eten zoals gebruikelijk lekker, alleen hadden wij bij de pasta spaghetti besteld maar kregen penne. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mo
2 augustus 2020

Lekkere pizza’s

E'tje
2 augustus 2020

Als altijd heerlijk

Stefan
26 juli 2020

Warm geleverd en praktisch op de aangegeven tijd bezorgd. Twee pizzas besteld waarvan één iemand het een van de lekkerste pizzas in tijden vond en de ander zei dat ze lekkerder had gehad. Maar beide konden zich vinden in de 4 sterren

Pelle
25 juli 2020

Erg lekker en snel, zoals altijd.

Thijs
25 juli 2020

Altijd goed en snel!

Erva
22 juli 2020
Jasper
20 juli 2020

Heerlijke pizza's voor een goede prijs. Nette bezorging en makkelijk besteld via de duidelijke website.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.
18 juli 2020

Heerlijke pizza’s!

Sophie
17 juli 2020

Ik eet hier altijd de calzone want die zijn gwn perfect!! Ook de pizzas zijn hier heel goed, lekker veel topping en hele lekkere hoeveelheid kaas. Ook de bodem is fantastisch. Ik heb mn vaste pizzatent hier gevonden

Marc Roks
14 juli 2020

In 15 min twee pizza’s bezorgd met twee gratis blikjes drinken. Top service!!!!

Rob
13 juli 2020
Sean
13 juli 2020
Bas
3 juli 2020
Pauline
2 juli 2020

Lekkere pizza's en goede communicatie. Ik had er 12 besteld en die moesten echt op tijd worden bezorgd, dat is meer dan geslaagd. Bedankt!

Boas
21 juni 2020

Goede pizza alleen duurde het 1.45 uur voordat de twee pizza's er waren. Dit is wel erg lang

Eva
20 juni 2020
Rizzi
17 juni 2020

Was lekker, alleen jammer dat we niet de pizza kregen die we besteld hadden. Heb het niet gemeld ,omdat het heel druk was en geen zin hadden om nog een uur te wachten.

Bram
16 juni 2020

Excellente en snelle bezorging

Pelle
13 juni 2020
Jaap den Hartogh
12 juni 2020

Heerlijke pizza’s, onze favoriet in Utrecht!

Joachim
8 juni 2020

Calzone Shoarma was erg lekker, via de mail werd 1 uur bezorgtijd aangegeven, klopte precies ;)

Fatima
6 juni 2020

Snelle bezorging en super lekkere pasta! Ik ga zeker vaker bij jullie bestellen 👍🏽

Menno
6 juni 2020

Pizza kwam erg lauw aan en was daardoor niet meer krokant. De smaak was wel goed. Verder wel prima verzorgd met onder andere een bakje parmezaan voor over de pasta.

Bert Wever
5 juni 2020

Keurig op tijd, goed van smaak en lekker warm!

Daan
1 juni 2020

Heerlijk!😍

Jan
29 mei 2020

Beste pizzeria van Hoograven

GG
27 mei 2020
Sophie
26 mei 2020

Heerlijke pizza voor weinig, een gratis frisdrank erbij én aardige bezorger - precies op tijd. Ik ben fan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E'tje
25 mei 2020

De heerlijkste pizza's! Vooral de goedgevulde calzone tonno is bij ons favoriet.

Luigi
25 mei 2020
Steffan
24 mei 2020

Pizza woensdag 20 mei besteld voor kwart voor acht. Bezorger kwam om half zeven, toen mijn vriendin nog niet thuis was. Bezorger met pizza's weer vertrokken en was om tien voor acht terug. Met hete, lekkere pizza's. Wat wij wel zouden waarderen is als de ingrediënten wat meer verdeeld worden, beetje à la quattro stagioni. Dan heb je wat meer smaakvariatie.

J.W.
18 mei 2020

Te gek lekkere pizza's en heerlijke teramisu, spijt dat ik geen tweede had besteld. Yummie

E'tje
15 mei 2020

Heerlijke pizza's en calzone (tonno)! Alleen hadden we deze keer geen drankje erbij.

Nickvw
12 mei 2020

Snelle bezorging en zeer goede kwaliteit zoals altijd. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
9 mei 2020
Astrid Zimmerman
25 april 2020

Bezorging op tijd en voor de deur. Pizza warm en goed belegd. Een prima pizza!

Justin
23 april 2020
GG
22 april 2020

Perfecte pizza. Niets op aan te merken. Gewoon perfect.

Geerte
19 april 2020

Aan de late kant met bezorgen en helaas de gratis cola vergeten. De aardige bezorger bood aan om de volgende keer 2 gratis cola toe te voegen. Wel hele lekkere pizzas!

Firtina
17 april 2020

Top kwaliteid

Caroline
11 april 2020

Super snel maar helaas een foutje, we kregen een gewone pizza salami en geen pizza basilicum. Wel super lekker!

Landman
10 april 2020

Alweer top!

Marloes
10 april 2020

Pizza werd bijna twintig minuten te vroeg bezorgd. Gelukkig waren we thuis.

Carmen
7 april 2020

heerlijk eten! En nog goed warm en goeie smaak, word netjes opgelet als je wat extra's wilt. Dankje weer!

Sean
6 april 2020

.

Sara
5 april 2020

Altijd goed, lekker en snel :)

geert
30 maart 2020

wederom een heerlijke lasagna en keurig op tijd bezorgd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henny Beetstra
29 maart 2020

Heerlijke en rijkbelegde pizza en prima op tijd bezorgd. Klein minpunt: pizza's niet echt heet!

Jasmijn
29 maart 2020
Corné Bruggeman
28 maart 2020

Super tent! Altijd super pizza’s, snelle en vriendelijke bezorging en ook goed geprijsd. 100 punten

Marc Roks
26 maart 2020

Altijd lekkere pizza, vaak een gratis drankje erbij. Top service!!